LisaMarias jultankar – adventskalender 2023

Varmt välkommen till årets adventskalender från mig, Maria Estling Vannestål och podcasten Drömmen om Målajord, som jag för andra gången skapar i samarbete med min vän, kollega och återkommande poddgäst Lisa Moraeus. Varje dag till och med julafton öppnar vi en lucka i form av ett kort inspelat samtal kring ett tema. Du hittar luckorna där du brukar lyssna på poddar, t.ex. Spotify och iTunes. Jag kommer att samla alla luckor till ett blogginlägg som läggs ut på julafton.

Vill du ha en liten påminnelse via mejl varje morgon, så att du enkelt kan klicka in och lyssna, för att sedan bära med dig vårt samtal – och frågan/frågorna vi ställer till dig – under dagen, att reflektera över och kanske samtala vidare kring med någon du tycker om? Då kan du (helt gratis förstås) prenumerera här!

I år har vi också skapat en Facebookgrupp dit alla som vill vara med och reflektera tillsammans utifrån innehållet i luckorna är varmt välkomna!

Genom att prenumerera på kalendermejlen blir du efter jul automatiskt prenumerant (om du inte redan är det) på mitt månatliga inspirationsbrev, Brevet från Målajord. Som ny prenumerant får du tillgång till ett bonusmaterial: den webbaserade kortkursen Introduktion till Den inre kompassen (värde 300:-). Du kan närsomhelst avprenumerera på såväl julkalender som inspirationsbrev. Här kan du läsa tidigare Brev från Målajord.