Webbaserade kurser och verktygslådor

Den inre kompassen

Den inre kompassen, inre kompassI reflektionskursen Den inre kompassen, där jag kombinerar kloka tankar från mina poddgäster i Drömmen om Målajord med mina utbildningar i bland annat Motiverande samtal (MI) och Acceptance and Commitment Training (ACT) samt mina egna livserfarenheter. I kursen får du träna dig i att hitta och följa din inre kompass, att helt enkelt hitta mer riktning i livet, dels för att det ska kännas mer meningsfullt, roligt och givande för dig själv, dels för att du ska kunna vara en så positiv kraft i världen som möjligt.

Kursen ges online, du läser helt i din egen takt och kan börja när du vill. Läs mer och hör mig berätta om kursen här!


Introduktion till den inre kompassen

Introduktion till den inre kompassenVill du få ett litet smakprov på Den inre kompassen? Få en liten sammanfattning av tankarna i kursen, testa några reflektionsfrågor, en övning och någon guidad meditation. Läs mer här. Om du prenumererar på mitt inspirationsbrev Brevet från Målajord får du minikursen gratis!

 


Reflektion i mellandagstidReflektion i mellandagstid – en verktygslåda för goda samtal

I den här lilla verktygslådan får du ett antal frågor att använda som utgångspunkt för reflekterande samtal (eller egenreflektion), fem övningar och två guidade meditationer, att använda med exempelvis familj eller vänner. Den skapades för att användas dagarna mellan jul och nyår, men funkar precis lika bra året runt. Läs mer här.


Verktygslåda för samtalscirklar

Verktygslåda för samtalscirklarHär ges du som vill starta en samtalscirkel (eller utveckla en befintlig sådan) verktyg och stöd av olika slag, baserat på min långa erfarenhet som samtalscirkelledare. Du får exempelvis tips på en enkel samtalsmodell, förslag på samtalsteman, övningar och guidade meditationer. Läs mer här.